B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

29.07.2016
Otvoren prvi naš objekat u Velikom Gradištu

Otvoren prvi naš objekat u Velikom Gradištu

Prvi objekat GOMEX-a u Velikom Gradištu, mestu na samoj obali Srebrnog jezera, otvoren je u petak, 29. jula tačno u 09h. Ovim je nastavljeno širenje maloprodajne mreže naše kompanije u skladu sa ciljevima koji su definisani početkom 2016. godine.
 
Ovaj objekat posluje pod nazivom "Veliko Gradište" i otvoren je u formatu superete, a u ponudi ima preko četiri hiljade artikala robe široke potrošnje koji će svakodnevno biti dostupni potrošačima. Celokupna oprema, od polica do rashladnih vitrina, zadovoljava najviše standarde koji prate otvaranje novih GOMEX-ovih objekata.
 
Otvaranjem objekta u Velikom Gradištu, naša kompanija je obezbedila radna mesta za petnaest trgovaca koji su uspešno prošli obuku u GOMEX-ovom Trening centru u Zrenjaninu i koji će se brinuti za profesionalnu uslugu u samom objektu. Prodajni objekat "Veliko Gradište" prostire se na gotovo 300 kvadratnih metara prodajnog prostora i raspolaže sa tri kase. Radno vreme je svakog radnog dana, subotom i nedeljom od 07 do 22 časova. 
 
Brojni potrošači iskazali su veliko interesovanje za našu ponudu i asortiman. Posebno zanimljivi artikli kupcima bile su naše robne marke i izuzetna ponuda mesa u MAP pakovanju "Graničar", proizvode GOMEX-ovog Rashladno-distributivnog centra u Zrenjaninu.
 

 

{gallery}Otvaranjevelikoggradista{/gallery}