B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

03.06.2016
Otvoren prvi GOMEX-ov objekat u Krupnju

Otvoren prvi GOMEX-ov objekat u Krupnju

Kompanija GOMEX otvorila je svoj prvi maloprodajni objekat u Krupnju. Ovaj objekat je 126. u prodajnoj mreži i otvoren je u formatu mini marketa, a u ponudi ima preko tri hiljade artikala robe široke potrošnje koji će svakodnevno biti dostupni potrošačima. Celokupna oprema, od polica do rashladnih vitrina, zadovoljava najviše standarde koji prate otvaranje novih GOMEX-ovih objekata.
 
Brojni budući potrošači okupili su se ispred ulaza u objekat gotovo sat vremena pre zvaničnog otvaranja, potvrđujući na taj način veliko interesovanje za našu ponudu i asortiman. Posebno interesovanje prvih kupaca bilo je usmereno ka našim robnim markama i izuzetnoj ponudi mesa iz GOMEX-ovog Rashladno-distributivnog centra u Zrenjaninu, kao i uvek svežem voću i povrću koje distribuiraju naši saradnici iz "Carske Bašte".
 
Otvaranjem objekta u Krupnju, naša kompanija je obezbedila radna mesta za devet trgovaca koji su uspešno prošli obuku u GOMEX-ovom Trening centru u Zrenjaninu i koji će se brinuti za profesionalnu uslugu u samom objektu. Novootvoreni prodajni objekat u Krupnju prostire se na preko 130 kvadratnih metara prodajnog prostora i raspolaže sa dve kase. Radno vreme je svakog radnog dana i subotom od 6:30 do 21h i nedeljom od 07 do 15 časova.
 

 

{gallery}Krupanj{/gallery}