B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

24.06.2016
Otvoren peti objekat u Subotici!

Otvoren peti objekat u Subotici!

Subotica je od petka, 24. juna, bogatija za još jedan GOMEX-ov maloprodajni objekat. Nova prodavnica, peta po redu u ovom gradu, nalazi se u naselju Prozivka, na adresi Nade Dimić 7. Radno vreme prodavnice koja će poslovati pod nazivom "Prozivka" je svakog dana od 07 do 22h, a raspolaže odeljenjem svežeg voća i povrća i sa preko 4000 drugih artikala. 
 
Brojni potrošači su već u ranim jutarnjim časovima počeli da se okupljaju ispred objekta, sa nestrpljenjem iščekujući momenat početka rada prodavnice. Uz brojne akcije i popuste koji su pratili početak rada novog objekta GOMEX-a u Subotici, podršku su nam pružili i dobavljači kroz organizaciju promocija i degustacija. Na samom otvaranju, promociju svoje knjige održao je poznati TV voditelj Bora Otić uz pratnju subotičkih tamburaša, dok je celokupan događaj bio i medijski lepo propraćen.
 
Reakcije prvih kupaca u novootvorenoj "Prozivci" izuzetno su pozitivni, a najveći deo njih posebno interesovanje iskazali su za robne marke kompanije GOMEX, kao i za loyalty program "Kasica Brojalica" po kojem smo takođe poznati širom Subotice i okoline.
 

 

{gallery}Prozivkaotvaranje{/gallery}