B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

28.04.2020
Otvoren Gomex u Lučanima
  • Otvoren Gomex u Lučanima
  • Otvoren Gomex u Lučanima

Otvoren Gomex u Lučanima

 

Lučani su 28. aprila dobili novi Gomex-ov objekat na adresi Dositejeva 1, pored tehničkog pregleda "Intertrans".

Novi market prostire se na preko 280 kvadratnih metara, ima 2 kase, 12 novozaposlenih radnika i širok asortiman proizvoda.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.

Prilikom obavljanja kupovine se poštovalo propisano rastojanje između osoba od minimum 2m, korišćena su zaštitna sredstva za lice (jednokratne maske, platnene maske, viziri, marame, šalovi ili ešarpe), a ispred ulaza u maloprodajni objekat postavljene su dezo-barijere za dezinfekciju obuće.

Pored toga, svi zaposleni su opremljeni neophodnom zaštitnom opremom. Ruke, kao i sve kontaktne površine se redovno dezinfikuju.

Savremeno opremljena odeljenja voća i povrća, mesare, kutak za zdravu hranu - uz prijatno osvetljenje i moderan enterijer – uređeni su po Gomex standardima predviđenim za superete.

Kupce su na dan otvaranja, pored brojnih akcijskih sniženja, dočekali, ljubazni prodavci, kao i širok asortiman svežeg voća i povrća.

Naši marketi su prepoznatljivi po prijatnom ambijentu i širokom asortimanu prehrabenih i neprehrambenih proizvoda prilagođenih navikama kupaca.

Radno vreme objekta je usklađeno sa merama Vlade Republike Srbije.

  • Otvoren Gomex u Lučanima
  • Otvoren Gomex u Lučanima