B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

24.09.2019
Održan treći ZrBizNet
  • Održan treći ZrBizNet
  • Održan treći ZrBizNet
  • Održan treći ZrBizNet

Održan treći ZrBizNet

Treći po redu sajam "ZrBizNet" organizovan je u zrenjaninskoj Hali Medison od 19. do 21. septembra uz učešće preko 150 izlagača iz zemlje i inostranstva. Kompanija GOMEX imala je veoma zapažen nastup, a ostvareni su i značajni poslovni kontakti.

Privredna manifestacija ZrBizNet osmišljena je da okupi preduzetnike i privrednike sa teritorije Srbije ali i drugih zemalja iz regiona, kako bi se pospešila komunikacija između privrednih subjekata, odnosno stvorili novi poslovni kontakti. Tokom trajanja sajma bilo je prilike i za razmenu iskustava sa ostalim izlagačima na B2B sastancima, dok su na predavanjima i radionicama prezentovana nova znanja i veštine. Na jednom mestu štandove su imali stručnjaci različitih profila iz privatnog sektora, strukovna udruženja, obrazovne institucije, državne i nevladine organizacije i oni koji se bave uslužnim delatnostima, kao i zanatlije.

Cilj našeg učešća na sajmu bio je da se predstavimo svim onim zrenjaninskim preduzetnicima i privrednim subjektima, koji još uvek nisu čuli za nas i da im ponudimo mogućnost za zajedničku saradnju. Jedan od strateških ciljeva kompanije GOMEX jeste da se dodatno osnaži zrenjaninski privredni sektor. Korišćenjem lokalnih resursa i angažovanjem lokalnih preduzetnika, mi na taj način jačamo našu privredu i u mogućnosti smo da otvorimo nova radna mesta.

Primarni cilj manifestacije bio je povezivanje i poboljšanje postojeće komunikacije između malih, srednjih, velikih kompanija i preduzetnika. 

Na ovogodišnjem sajmu posebna pažnja je bila usmerena ka ženskom preduzetništvu, u delu kod Karađorđevog parka održan je market zanatskih proizvoda, a u subotu je bila dečija pijaca, gde su deca imala priliku da se pokažu kao preduzetnici i predstave svoje proizvode.

  • Održan treći ZrBizNet
  • Održan treći ZrBizNet
  • Održan treći ZrBizNet