B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

05.10.2016
Novi Supermarket Total u Šapcu otvara se u subotu!

Novi Supermarket Total u Šapcu otvara se u subotu!

Trgovinski lanac GOMEX sa ponosom u subotu, 08. oktobra tačno u 09h otvora novi Supermarket TOTAL u ulici Kralja Milutina br.5 u Šapcu. To će biti najveći objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a koji raspolaže sa 1200m2 prodajnog i 400m2 magacinskog prostora.
 
Potrošačima će radi brže kupovine na usluzi biti 7 potrošačkih kasa i 36 zaposlenih. Radno vreme objekta će biti svakim danom i nedeljom od 06:30 do 22:00.
 
U okviru našeg Supermarketa potrošačima su na raspolaganju i pošta, apoteka i expres restoran kao i parking za potrošače da bi svoju kupovinu mogli da obave na najlakši način.
 
Novo u ponudi ovog objekta je aparat za mlevenje i mešanje više vrsta crne domaće kafe, na kojem će ljubitelji kafe sami moći da kreiraju sopstveni ukus ovog napitka. U ponudi će biti tri arome koje mogu da se kupe pojedinačno ali će potrošači moći i da ih kombinuju i traže ukus kafe koja im odgovara.
 
Pored mlina za kafu objekat je opremljen i aparatom za ceđenje pomorandži koji će za samo par trenutaka iscediti sveže pomorandže i u plastični bocu usuti najsvežiji i najzdraviji sok na licu mesta.
 
Na dan otvaranja potrošače očekuje specijana prodajna akcija, pokloni za kupce, promocije i mnogobrojne degustacije. Za zabavu cele porodice biće zaduženi Haos animatori.
 
Uz sve ovo, u potpunosti smo sigurni da će potrošači umeti da maksimalno iskoriste sve pogodnosti kupovine koje im se pružaju. Naravno, pritom ne zaboravljajući naš slogan: "šešir nakrivi, lakše se živi"...