B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

15.07.2016
Novi objekti u Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu

Novi objekti u Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu

Prodajna mreža kompanije GOMEX od petka, 15. jula bogatija je za dva nova objekta. Svoje prve potrošače dočekali su MPO "Lipa" u Sremskoj Mitrovici i MPO "Stara Detelinara" u Novom Sadu.
 
Stanovnici Sremske Mitrovice objekat GOMEX-a dobili su na adresi Bulevar Konstantina Velikog 50a, dok je objekat u Novom Sadu otvoren na adresi Starine Novaka broj 7. Prodajni prostor koji je na raspolaganju kupcima u Sremskoj Mitrovici iznosi blizu 250 m2, dok se potrošači u Novom Sadu snabdevaju u prodajnom prostoru površine 160 m2. 
 
Radno vreme sremskomitrovačke "Lipe" je svakog dana i nedeljom od 06.30 do 22h, dok će "Stara Detelinara" u Novom Sadu biti na raspolaganju potrošačima radnim danima od 07 do 21:30h i nedeljom od 07 do 13h. 
 
U oba mesta, naši maloprodajni objekti opremljeni su po svim GOMEX-ovim standardima koji predviđaju spoljašne i unutrašnje brendiranje radnje, postavljanje svetlećih i drugih reklama, kao i planograme koji su u potpunosti prilagođeni očekivanjima onih koji će svoje kupovine obavljati u ovim radnjama u Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu. Takođe, valja istaći da su police sa robom postavljene nadohvat ruke našim potrošačima. 
 
Na kraju, uz standardno dobru i bogatu ponudu najraznovrsnijih artikala, uz naše već prepoznatljive robne marke 1/1, KVAK, Uvek Treba i APRIL, kupci u "Lipi" i "Staroj Detelinari" od sada će biti u prilici da svoja domaćinstva snabdevaju kvalitetnim mesom i mesnim prerađevinama iz GOMEX-ovog Rashladno distributivnog centra kao i svežim voćem i povrćem naših partnera iz "Carske bašte".
 

 

{gallery}Noviobjektilipaistaradetelinara{/gallery}