B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

01.07.2016
Novi brend kompanije Gomex - kobasice "Graničar"

Novi brend kompanije Gomex - kobasice "Graničar"

Recepti za kobasice se razlikuju u svim delovima sveta i svaka vrsta kobasice je specifična na svoj način. Naša kompanija predstavlja novi brend „Graničar“ i prve proizvode iz ove linije delikatesa – sveže roštiljske kobasice sa tri različite recepture.
 
Sve tri vrste su proizvedene od odabranih komada isključivo domaćeg svinjskog i junećeg mesa. Kobasice su bez dodatka soje, bez veštačkih boja i blago su odimljene.
 
Koktel ljuta roštiljska kobasica - sveža kobasica proizvedena od kvalitetnog svinjskog i junećeg mesa , uz upotrebu kihinjske soli, začina ,aroma i dodatak chili-ja. Odlikuje se  ljutinom u toj meri koja neće prekriti prijatan ukus mesa. Dužina od 5cm je čini pogodnom za brzu pripremu na roštilju ili neki drugi način i serviranje na  koktel-zabavama ili porodičnim druženjima. Obraduj prijatelje, napravi iznenađenje!!!
 
Sveža kobasica sa sirom - sveža kobasica sa sirom se proizvodi od svinjskog mesa, tačnije od plećke i čvstog masnog tkiva uz dodatak sira, kuhinjske soli, začina i aroma. Punjena je u prirodna creva što joj daje hrskavu koricu prilikom pečenja na roštilju ili u tiganju. Zagrevanjem se sir topi i zajedno sa mesom čini prijatnu harmoniju ukusa. Obraduj čula!!!
 
Pivska kobasica - sveža kobasica, proizvedena od svinjskog mesa, takođe od plećke i čvstog masnog tkiva uz dodatak kuhinjske soli i začina. Punjena u prirodna creva koja dozvoljaju da se vidi mozaik mesa, masnoće i začina. Začini koji ovoj kobasici daju specifično prijatan ukus i miris su: beli luk, majoran i senf. Ukus ove kobasice je građen tako a se složi sa ukusom piva. Napravi podlogu za pivo!!!
 

{gallery}KobasiceGranicar{/gallery}