B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

22.04.2020
Nova Gomex radnja - Ribare
  • Nova Gomex radnja - Ribare
  • Nova Gomex radnja - Ribare

Nova Gomex radnja - Ribare

Od srede, 22. aprila, počeo je sa radom novi Gomex-ov objekat u naselju Ribare, mestu nadomak Jagodine, na adresi Cara Dušana 139a.

Prilikom otvaranja, preduzete su sve neophodne mere predostrožnosti, u cilju zaštite zdravlja zaposlenih i potrošača, a potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom je smanjen na minimum.

U skladu sa opštom zdravstvenom i bezbednosnom situacijom, prilikom obavljanja kupovine se poštovalo propisano rastojanje između osoba od minimum 2m, korišćena su zaštitna sredstva za lice (jednokratne maske, platnene maske, viziri, marame, šalovi ili ešarpe), a ispred ulaza u maloprodajni objekat postavljen je dezobarijer za dezinfekciju obuće.

Pored toga, svi zaposleni su opremljeni neophodnom zaštitnom opremom. Ruke, kao i sve kontaktne površine se redovno dezinfikuju.

Savremeno opremljena odeljenja voća i povrća, mesare, kutak za zdravu hranu - uz prijatno osvetljenje i moderan enterijer –uređeni su po GOMEX standardima predviđenim za mini-markete.

O kvalitetu usluge brine se osmoro novozaposlenih koleginica i kolega.

Kupce su na dan otvaranja, pored brojnih akcijskih sniženja, dočekali moderno uređen enterijer, ljubazni prodavci, kao i širok asortiman svežeg voća i povrća. Naši marketi su prepoznatljivi po prijatnom ambijentu i širokom asortimanu prehrabenih i neprehrambenih prozovoda prilagođenih navikama kupaca.

Radno vreme objekta (dok traje vandredno stanje) je od ponedeljka do četvrtka: 07h-17h, petkom od 04h-07h za penzionere, a od 07:30h- 17h za ostale potrošače. Subota i nedelja su neradni dani.

  • Nova Gomex radnja - Ribare
  • Nova Gomex radnja - Ribare