B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

29.12.2016
Nagrada grada Zrenjanina kompaniji Gomex

Nagrada grada Zrenjanina kompaniji Gomex

Prigodnom akademijom i kulturno-umetničkim programom, u Baroknoj sali Skupštine grada Zrenjanina, u sredu, 28. decembra, svečano su dodeljene "Nagrade Grada Zrenjanina" za 2016. godinu. Priznanja najuspešnijim pojedincima i kolektivima uručili su gradonačelnik Čedomir Janjić i predsednik Skupštine grada Zrenjanina Oliver Mitrović. Među ovogodišnjim laureatima našla se i kompanija GOMEX, a nagradu je primio direktor Goran Kovačević. 
 
"Ovo je nagrada koju je dobio celokupan kolektiv GOMEX-a. Za nas je ovo veliki podstrek da u narednoj godini budemo još bolja kompanija, a konačan sud o tome koliko smo u tome uspeli daće naši potrošači. Njihovo mišljenje nam puno znači i ono je jedan od putokaza u kom pravcu ćemo usmeravati naše poslovanje tokom 2017. godine" - istakao je Kovačević.
 
Pored naše kompanije, laureati ovogodišnje "Nagrade Grada Zrenjanina" su akademik prof. Dr Vasilije Krestić, doktor istorijskih nauka, akademik prof. Dr Tibor Varadi, doktor pravnih nauka, Dr Radmila Petrin, lekar specijalista medicine sporta, Laslo Šuranji, paraolimpijski šampion, takmičar Streljačkog kluba za osobe s invaliditetom "Olimp" Zrenjanin, mr Živanko Radovančev, dugogodišnji uspešan rukovodilac zrenjaninskog preduzeća "Mlekoprodukt AD" kao i Garnizon Vojske Srbije – Komanda za razvoj Banatske brigade Zrenjanin.
 

{gallery}Nagradazrenjanina2016{/gallery}