B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

31.03.2016
Na Dan Sterijinog Pozorja

Na Dan Sterijinog Pozorja

Na Dan Sterijinog pozorja, 29. marta, kompanija GOMEX potpisala je ugovor o sponzorstvu i podršci ovoj renomiranoj pozorišnoj smotri u Novom Sadu, potvrđujući na najbolji mogući način visok stepen društvene odgovornosti.
 
Direktor finansija i opštih poslova kompanije GOMEX Dragan Ranisavljević i Miroslav Miki Radonjić, direktor Sterijinog pozorja, istakli su nakon svečanog čina potpisivanja, značaj povezivanja privatnog sektora i ustanova kulture u ostvarenju zajedničkog cilja - nastavka misije prosvećivanja.
 
Kompanija GOMEX postala je partner Sterijinog pozorja 2014. godine, a saradnja je nastavljena i naredne, 2015. godine. Izuzetan značaj koji ovaj događaj uživa među ljubiteljima pozorišta, ali i ostalim poštovaocima kulturnih događanja, dovoljan je motiv za našu kompaniju da i ove, 2016. godine, stane uz organizatore.
 
Inače, u selekciji 61. Sterijinog pozorja, koje će biti održano od 26. maja do 2. juna u Novom Sadu, ove godine našlo se sedam predstava u takmičarskom programu i dve u međunarodnom programu, a festival će nositi slogan "Gde su granice?"
 

 

{gallery}DanSterijinogPozorja{/gallery}