B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

26.12.2016
Korpa solidarnosti pored Zrenjanina i u Sremskoj Mitrovici, Novom Sadu i Šapcu

Korpa solidarnosti pored Zrenjanina i u Sremskoj Mitrovici, Novom Sadu i Šapcu

Tradicionalna "Korpa solidarnosti" organizovana je po jedanaesti put u subotu, 24. decembra u Supermarketu GOMEX "Total" u Zrenjaninu. Ovu humanu akciju zajedničkim snagama organizovala je naša kompanija u saradnji sa Rotaract klubom iz Zrenjanina.
 
Po prvi put "Korpa solidarnosti" je organizovana i u našim maloprodajnim objektima u Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici, kroz saradnju sa tamošnjim Rotaract klubovima, ali i u Supermarketu GOMEX "Total" u Šapcu uz podršku Udruženja "Humano srce Šapca". Proizvodi koji su prikupljeni tokom akcije namenjeni su socijalno ugroženim porodicama koje školuju najveći broj dece.
 
Naši potrošači u Zrenjaninu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu prikupili su veliki broj artikala, dosada najviše od početka sprovođenja “Korpe solidarnosti”. Takođe, raduje podatak da se sve više kupaca uključuje u ovu aktivnost što je dobar znak da su dobra namera i želja za pomoć drugim ljudima, koji su u teškoj socijalnoj situaciji, izuzetna.
 
Tokom svih prethodnih akcija "Korpa solidarnosti" naša kompanija bila je najveći donator. Ovogodišnja donacija sastojala se najviše u osnovnim životnim namirnicama poput brašna, šećera, ulja, soli, ali i sredstva za ličnu higijenu. 
 
Tokom minulog vikenda, kompanija GOMEX omogućila je našim najmlađim potrošačima u zrenjaninskom i šabačkom "Total"-u besplatno fotografisanje sa najpopularnijim dedom na svetu - sa Deda Mrazom. Interesovanje klinaca i klinceza bilo je veliko, a naš Deda Mraz je sa svakim mališanom porazgovarao, saznao šta očekuje da pronađe ispod jelke i na kraju fotografisanja poklonio po slatkiš. Fotografije dece sa Deda Mrazom su potpuno besplatne i to je još jedan lep gest GOMEX-a na pragu novogodišnjih praznika.
 

 

{gallery}Korpadecembar2016{/gallery}