B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

09.12.2016
Gomex u Starčevu - 140-ti objekat u našoj mreži

Gomex u Starčevu - 140-ti objekat u našoj mreži

Novi GOMEX-ov maloprodajni objekat u Starčevu, nadomak Pančeva, otvoren je u petak, 09. decembra. Ovo je ujedno i 140. objekat u maloprodajnoj mreži GOMEX-a. Svoje prve potrošače, novootvoreni objekat koji posluje pod nazivom "Starčevo" primio je tačno u 09h. Ova prodavnica formatirana je kao mini-market i raspolaže sa 120 m2 prodajnog prostora.

 

Nakon završene obuke u GOMEX-ovom Trening centru, u MPO "Starčevo" zaposleno je osam novih koleginica i kolega. MPO "Starčevo" raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete. Potrošačima je asortiman od 3.000 artikala na raspologanju za kupovinu od ponedeljka do subote od 07 do 20:30h, a nedeljom od 07 do 13h.

 

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar". Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO "Starčevo" deliti slično iskustvo.

 

{gallery}Otvorenostarcevo{/gallery}