B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

21.10.2016
Gomex stigao u Veliku Planu

Gomex stigao u Veliku Planu

Prvi objekat GOMEX-a u mestu Velika Plana predat je u petak, 21. oktobra tačno u 09h na korišćenje potrošačima u ovoj prelepoj varoši. Supereta "Velika Plana" ujedno je i 138. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a.

 

Nova radnja prostire se na 200 m2, a nakon završene obuke u našem Trening centru ovde je zaposleno deset novih kolega i koleginica. MPO "Velika Plana" raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za superete.

 

Potrošačima je asortiman od 4.000 artikala na raspolaganju za kupovinu od ponedeljka do subote u terminu od 06:30 do 21h, a nedeljom od 07 do 13h. Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar".

 

Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju (Debreziner, Frankfurter i Case Baiser) su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO "Velika Plana" deliti slično iskustvo.

 

 

{gallery}Velikaplanaotvaranje{/gallery}