B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

30.09.2016
GOMEX stigao u Obrenovac

GOMEX stigao u Obrenovac

Prvi objekat GOMEX-a u Obrenovcu predat je u petak, 30. septembra tačno u 09h na korišćenje potrošačima. Supereta "Obrenovac" ujedno je i  135. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a.
 
Nova radnja prostire se na 234 m2, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno 12 novih kolega i koleginica. MPO "Obrenovac" raspolaže sa tri kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za superete.
 
Potrošačima je asortiman od blizu 4000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima kao i nedeljom od 7 do 22h.
 
Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar".
 
Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju (Debreziner, Frankfurter i Case Baiser) su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO "Obrenovac" deliti slično iskustvo.

 

{gallery}Otvaranjeobrenovca{/gallery}