B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

09.09.2016
Gomex pokrovitelj festivala "Soundlovers mini"

Gomex pokrovitelj festivala "Soundlovers mini"

Preko stotinu dece pevalo je i igralo na drugom "Mini Soundlovers" dečijem festivalu, održanom 8. septembra u centru Zrenjanina. Ovom prazniku dečije sreće i radosti, lepih nota i nezaboravnog druženja, podršku je pružila i kompanija GOMEX. Odavno prepoznati kao društveno odgovorna kompanija i maloprodajni sistem koji želi da ulaže u najmlađe generacije, festivalu "Mini Soundlovers" pridružili smo se kao generalni pokrovitelji, obezbedivši lepe nagrade za sve male pevače.

 

Pozitivnoj energiji koja je vladala među mališanima retko ko je mogao da odoli, sa učesnicima su pevali roditelji, posetioci, ali i prolaznici koji nisu sakrivali oduševljenje nastupom zrenjaninskih mališana. Ovogodišnji festival počeo je premijernim izvođenjem himne festivala koju je otpevao dečiji hor "Supernova" iz Zrenjanina, a nakon toga usledio je takmičarski deo tokom kojeg su se mališani takmičili u pevanju popularnih "karaoka". Žiri je imao zaista težak zadatak da proglasi najbolje jer su svi učesnici bili maksimalno dobri. Na kraju, pobednik drugog "Mini Soundlovers" dečijeg festivala otišao je kući bogatiji za pehar i novi brdski bicikl, glavnom nagradom koju je obezbedila naša kompanija, dok su ostali učesnici dobili poklon pakete GOMEX-a, Coca Cole, kao i pevačke diplome.

 

Tokom trajanja "Mini Soundlovers"-a za dobro raspoloženje bila je zadužena novosadska akrobatska trupa "HAOS animatori". Oni su na samo njima svojstven način priveli kraju ovaj divan događaj prikazavši okupljenim posetiocima vrlo zanimljiv "LED" šou i fantastičan "vatreni" šou, odnosno akrobacije sa otvorenim plamenovima.

 

 
 

{gallery}minisoundlovers{/gallery}