B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

09.08.2016
Gomex podržao IX Letnje igre u Mužlji

Gomex podržao IX Letnje igre u Mužlji

Lokalno društvo za negovanje tradicije "Remus" je po deveti put organizovalo Letnje igre u zrenjaninskom naselju Mužlja. Ovoga puta je lokacija bila Sportski centar "Lehel" u samom centru ovog dela Zrenjanina. 
 
Značajan doprinos tokom organizacije Letnjih igara i na sam dan održavanja pružila je i kompanija GOMEX. Kao društveno odgovoran sistem, koji poseban akcenat stavlja na pomoć u sredini u kojoj posluje, odlučili smo se da podržimo ovu tradicionalnu i zanimljivu sportsko-kulturnu manifestaciju.  
 
Među učesnicima brojnih sportskih igara našla se i ekipa GOMEX-a, predvođena kolegama iz Transporta voća i povrća, koji su odigrali prijateljsku odbojkašku utakmicu protiv ekipe "Carske Bašte" iz Mužlje. Naravno, rezultat je potpuno ostao u drugom planu. 
 
Posetioci su iskazali veliko interesovanje za bogatu gastronomsku ponudu na ovom događaju, a uz sportska, organizovana su i razna druga takmičenja, logičke igre, takmičenje u pikadu, navlačenju konopca... Održano je i takmičenje u kuvanju riblje čorbe.
 

{gallery}Letnjeigremuzlja{/gallery}