B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

24.08.2016
GOMEX podržao "Banatske vredne ruke"

GOMEX podržao "Banatske vredne ruke"

Dugogodišnja dobra saradnja između kompanije GOMEX i Turističkog centra Grada Zrenjanina i ove godine omogućila je organizaciju manifestacije "Banatske vredne ruke" po sedamnaesti put. Ova manifestacija organizuje se u toku najpoznatije i najposećenije manifestacije u opštini Zrenjanin, i jednoj od desetak značajnijih manifestacija u Srbiji, a to su "Dani piva".
 
"Banatske vredne ruke" kao značajan etno program i u svrhu prezentovanja kulturne baštine ovog podneblja velikom broju posetilaca u skladu su sa politikom podrške dešavanjima kompanije GOMEX koja za cilj ima očuvanje etno baštine i običaja u sredinama u kojima poslujemo.
 
Na ovogodišnjem događaju se ručnim radovima, brojnim slatkim i slanim specijalitetima, predstavilo više od 20 udruženja iz Zrenjanina i iz okolnih naselja, kao i gosti iz Vrbasa, Novog Miloševa i Kikinde. 
 
Poseban pozdrav učesnicima i posetiocima manifestacije "Banatske vredne ruke" uputio je Davor Štefanek, rvač i osvajač prve zlatne olimpijske medalje za Srbiju na upravo završenim Olimpijskim igrama.
 
Inače, učesnici manifestacije "Banatske vredne ruke" su udruženja, klubovi, aktivi mesnih zajednica, organizacije, društva i drugi, koji žele i smatraju da znaju i mogu da se predstave u raznim vidovima narodnog stvaralaštva, i u skladu sa pravilnikom manifestacije koji je osmislio organizator.
 

{gallery}Vredneruke2016{/gallery}