B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

31.10.2016
GOMEX na Sajmu knjiga

GOMEX na Sajmu knjiga

Nastavljajući misiju približavanja kulturnih dešavanja Zrenjanincima, kompanija GOMEX u saradnji sa lokalnim "Klik" radijom i ove godine organizovala odlazak na Sajam knjiga u Beogradu. Svi oni koji su pokazali znanje i tačno odgovorili na pitanja postavljena u programu radio "Klika" dobili su kao nagradu put i ulaznicu za dve osobe na jedan od najposećenijih sajamskih događaja u Srbiji.
 
Kao i prethodnih, i ove godine je ka Beogradu krenuo pun autobus ljubitelja pisane reči, koji su uz prigodne pakete GOMEX-a i u dobrom raspoloženju, proveli lep i sunčan subotnji dan uživajući u odličnom izboru knjiga i publikacija koje je ponudio 61. međunarodni sajam knjiga u Beogradu.
 
Ovogodišnji počasni gost Sajma knjiga, čiji je slogan bio "Knjigu u ruke", bio je Iran što je iznenadilo veliki broj posetilaca ali su knjige koje su oni doneli, pogotovo prevode njihovih klasika poput Hafiza, Rumija, otišle u rekordnom roku pošto su na štandu Irana svoje prodajne punktove imale iranske kulturne institucije u Srbiji, što do sada nije bila praksa. Ovogodišnja "Otvorena knjiga Sajma" predata je ambasadorima Nemačke, Austrije i Švajcarske koji će sledeće godine predstaviti književnost na nemačkom jeziku kao počasni gosti 62. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga.
 
 
{gallery}sajamknjiga2016{/gallery}