B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

26.08.2016
Gomex na međunarodnom sajmu inovacija, kooperacija i preduzetništva "Inocoop" 2016"

Gomex na međunarodnom sajmu inovacija, kooperacija i preduzetništva "Inocoop" 2016"

Međunarodni sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva "Inocoop" 2016", 17. po redu, otvoren je u četvrtak, 25. avgusta u Hali sportova "Medison" u Zrenjaninu i trajaće do subote, 27. avgusta.
 
Već duži niz godina, deo ove značajne sajamske priredbe je i kompanija GOMEX. Kao lider u oblasti trgovine na teritoriji Vojvodine i Mačve, naša kompanija predstavlja pouzdanog partnera Sajma INOCOOP, manifestacije koja promoviše upravo preduzetnički duh. Ovo je ujedno bila i dobra prilika da posetioce sajma, kao i naše potrošače upoznamo sa novim, unapređenim portalom za korišćenje Kasice Brojalice, loyalty programa kompanije GOMEX.
 
U godini preduzetništva, najveći regionalni privredni sajam posvećen je afirmaciji i daljem jačanju preduzetništva - pokretaču i nosiocu privrednog razvoja. Na ovogodišnjoj sajamskoj manifestaciji okupio se veliki broj preduzetnika, preduzeća, banaka, fondova, investitora i drugih poslovnih ljudi iz zemlje i inostranstva, koji imaju dobru priliku za promociju i za uspostavljanje poslovnih kontakata. 
 
Organizatori sajma su Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin u saradnji sa Turističkim centrom Grada Zrenjanina.
 
Sajam je deo Manifestacije "Dani piva".

 

{gallery}Inocoop2016{/gallery}