B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

14.12.2022
Gomex na dodeli priznanja Privredne komore Srbije
  • Gomex na dodeli priznanja Privredne komore Srbije

Gomex na dodeli priznanja Privredne komore Srbije

Privredna komora Srbije nagradila je tradicionalnim godišnjim priznanjima najuspešnija privredna društva i pojedince koji su se u 2022. godini istakli rezultatima, radom i angažovanjem. Uručena je 21 nagrada za poslovni uspeh, kao i 17 nagrada za poslovnog lidera.

Trgovinski lanac Gomex je ovom prilikom nagrađen za poslovni uspeh u tekućoj godini, a u ime kompanije priznanje je preuzeo generalni direktor Bojan Ivetić.

„Gomex se sa zadovoljstvom odazvao pozivu da prisustvuje svečanosti za dodelu nagrada Privredne komore Srbije, jer smo veoma ponosni na naše uspehe i dostignuća i nastojimo da kontinuirano unapređujemo naše poslovanje. Veoma nam je drago što smo dobitnik ove nagrade i zahvaljujemo se Privrednoj komori Srbije na ukazanoj časti. Verujemo da će ovo priznanje dodatno podstaći našu poslovnu inovativnost i podstaći nas na još veće uspehe u budućnosti.” - kažu iz Gomex-a.

Kod Nagrade za poslovni uspeh vodi se računa o ostvarenim poslovnim rezultatima privrednog društva - povećanju ukupnog prihoda, rastu broja zaposlenih, povećanju izvoza, uvođenju novih tehnologija i inovacija, unapređenju zaštite životne sredine i primeni koncepta društveno odgovornog poslovanja.

  • Gomex na dodeli priznanja Privredne komore Srbije