B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

17.02.2016
Ex YU - Just For You!

Ex YU - Just For You!

Već više od 10 godina, studenti III godine hotelijerstva na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF-a u Novom Sadu, u okviru predmeta "Animacija i logistika u turizmu" organizuju humanitarne tematske večeri. Ove godine, odlučili su da se prisete vremena i života za vreme SFRJ i pripreme zanimljivo veče pod nazivom "Ex Yu - Just For You". 
 
Veče je obeležila muzika, pesma i ples iz tog perioda, skečevi, folklorni nastupi i gastronomski specijaliteti, uz predstavljanje svake od bivših SFRJ republika uz prisustvo predstavnika Ambasada BiH i Slovenije.
Program je realizovan u restoranu "Ribarac" na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu.
 
Sva prikupljena sredstva od sponzora, donacija i prodaje ulaznica namenjena su Udruženju "Transplant heroji" iz Novog Sada, udruženje koje okuplja decu kojima je urađena transplantacija organa.
Organizaciji ovog sjajnog projekta priključila se i kompanija GOMEX, potvrđujući na taj način status visoko društveno odgovorne kompanije koja sa zadovoljstvom pomaže dobre ideje u sredinama u kojima posluje.
 
Proteklih godina realizovano je 37 humanitarnih večeri u čijoj realizaciji je učestvovalo preko 700 studenata i prikupljeno  više od 5 miliona dinara (u novcu i robi). 
 

{gallery}Exyu{/gallery}