B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

30.11.2016
Dvogodišnja uspešna saradnja kompanije GOMEX i Udruženja "Čep za hendikep"

Dvogodišnja uspešna saradnja kompanije GOMEX i Udruženja "Čep za hendikep"

Još jednom primopredajom sakupljenih čepova u krugu Direkcije kompanije GOMEX potvrđena je snažna i kvalitetna saradnja između naše kompanije i Udruženja "Čep za hendikep". Ova saradnja započela je pre dve godine, i od tada kompanija GOMEX konstantno prikuplja čepove u svim maloprodajnim objektima na teritoriji Vojvodine, Mačve, Beograda... Tokom ovog projekta, GOMEX je prikupio više desetina tona čepova od kojih je nabavljen veliki broj invalidskih kolica i druge opreme, neophodne za lakši život osoba sa posebnim potrebama.

 

Izražavajući zahvalnost našoj kompaniji, koordinator Udruženja "Čep za hendikep" Zoran Martinov naglasio je da GOMEX predstavlja izuzetno kvalitetnog i pouzdanog partnera, i izrazio nadu da će se ova saradnja još produbljivati i proširivati. Marketing menadžer kompanije GOMEX Nedeljko Golušin naglasio je da saradnja sa Udruženjem "Čep za hendikep" predstavlja potvrdu brige naše kompanije o onima kojima je pomoć neophodna, kao i visok stepen društvene odgovornosti i brige o sredini u kojoj poslujemo.

 

Ovo je ujedno bila i prilika da se naša kompanija i Udruženje "Čep za hendikep" zahvale svim GOMEX-ovim potrošačima, koji od početka akcije vredno sakupljaju čepove i bez kojih ništa od dosadašnjih uspeha ne bi bilo moguće. Za dosadašnju saradnju, Udruženje "Čep za hendikep" nagradiće kompaniju GOMEX plaketom za zasluge koja se dodeljuje polovinom decembra u Beogradu.

 

 

{gallery}Cepzahendikepdvegodine{/gallery}