B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

17.06.2016
Bela Crkva dobila je danas, 17. juna prvi GOMEX-ov maloprodajni objekat

Bela Crkva dobila je danas, 17. juna prvi GOMEX-ov maloprodajni objekat

Bela Crkva dobila je danas, 17. juna prvi GOMEX-ov maloprodajni objekat. Nova prodavnica u ovom pitomom banatskom mestu nalazi se u strogom centru, u glavnoj šetališnoj zoni, na adresi 1. oktobra br. 74 i objekat posluje pod nazivom "Bela Crkva".
 
Izuzetna gužva na sam dan otvaranja, kao i više nego pozitivni komentari prvih potrošača dovoljan su dokaz da je GOMEX trgovinski lanac koji kupci prepoznaju, vole i uvek mu se rado vraćaju. U GOMEX-ovoj mreži maloprodajnih objekata koji se prostire širom Vojvodine, Mačve i na teritoriji Beograda, objekat u Beloj Crkvi je 127. po redu i prostire se na gotovo 260 m2, od čega je prodajni prostor 150 m2 i magacinski oko 110 m2. Radno vreme prodavnice "Bela Crkva" je svakog dana od 07 do 22h, a o brzoj i kvalitetnoj usluzi brine se osam novozaposlenih trgovaca koji su prošli obuku u GOMEX-ovom trening centru. 
 
Objekat raspolaže sa dve kase, mlekaricom, mesaricom, odeljenjem svežeg voća i povrća i sa preko 3000 drugih artikala. U adaptaciju ovog objekta kompanija je uložila blizu 20.000 eura a u opremu visokih standarda blizu 45.000 eura.
 
Meštani Bele Crkve posebno su se zanimali za GOMEX-ove robne marke, pre svega mesa u MAP pakovanju koje se pakuje i distribuira iz Rashladno-distributivnog centra GOMEX-a u Zrenjaninu.
 
Potrošači su pokazali i veliko interesovanje za GOMEX-ov loyalty program i karticu KASICA BROJALICA kojom kupci ostvaruju direktne popuste na kasi i imaju mogućnost sakupljanja bodova, popularnih "keširića" koje mogu naknadno potrošiti kao novac u bilo kojem GOMEX-ovom objektu.
 

{gallery}Belacrkvaotvaranje{/gallery}