B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

16.03.2020
Saopštenje za javnost

Saopštenje za javnost

Broj: 01-2020

 

Datum: 15.03.2020.godine

 

U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno novonastaloj situaciji povodom proglašenja vanrednog stanja u Republici Srbiji, kompanija Gomex d.o.o.  izdaje sledeće saopštenje:

Svi maloprodajni objekti Gomex-a će i u vreme vanrednog stanja raditi po redovnom radnom vremenu i na uobičajeni način.

Snabdevanje prodavnica se vrši uobičajeno i nemamo najave dobavljača o ograničenoj isporuci bilo kog proizvoda.

Cene proizvoda će ostati stabilne i u skladu sa Odlukom vlade Republike Srbije o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme od 15.03.2020. godine.

Trenutna nestašica nekog  pojedinačnog proizvoda u policama je posledica naglog povećanja prodaje, nastale zbog nepotrebnog stvaranja kućnih zaliha, a ne zbog nestašice bilo kog proizvoda.

U slučaju potrebe, Kompanija će pribeći ograničavanju prodaje pojedinih proizvoda u razumnim količinama, sa ciljem da se obezbedi normalna snabdevenost svakog zainteresovanog potrošača.

Higijenske mere su podignute na najviši nivo i neke od mera imaju, ili će imati,  posledice po uobičajeni način usluživanja potrošača i zato molimo za razumevanje cenjene kupace kako bi ovu situaciju zajednički prebrodili na uspešan način.

Kompanija Gomex će svoje dalje korake usklađivati sa preporukama i odlukama Vlade Republike Srbije o čemu će cenjeni potrošači biti redovno obaveštavani.

 

U Zrenjaninu 

16.03.2020.g 

Gomex d.o.o.

generalni direktor

Goran Kovačević