B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

31.08.2023
Slobodan dan za roditelje đaka prvaka

Slobodan dan za roditelje đaka prvaka

U duhu podrške i brige o svojim zaposlenima, kompanija Gomex je odlučila da radnicima čija deca kreću u prvi razred pokloni slobodan dan, kako bi mogli da budu uz svoje mališane u ovom važnom trenutku.

Na ovaj način, Gomex svojim zaposlenima omogućava da budu deo nezaboravnog prvog dana škole svojih đaka prvaka… Ali to nije sve! Kompanija će takođe dodeliti školske paketiće svim prvacima čiji su roditelji zaposleni u ovom trgovinskom lancu. Paketići sadrže školski pribor i druge korisne stvari. 

„Verujemo da podrška našim zaposlenima i njihovim porodicama treba da prevazilazi okvire samog radnog mesta. Prvi dan škole je jedan od onih dragocenih trenutaka koji se pamte zauvek i mi našim zaposlenima želimo da omogućimo da ga provedu sa svojom decom" – kažu iz Gomex-a.

Ovaj trgovinski lanac nastaviće da radi na pružanju podrške svojim radnicima i njihovim porodicama, sa ciljem stvaranja zajednice u kojoj pojedinci brinu jedni za druge. Ovakva inicijativa samo je još jedan korak ka ostvarenju te vizije.