B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

16.08.2023
Odgovorno uživanje na Danima piva
  • Odgovorno uživanje na Danima piva
  • Odgovorno uživanje na Danima piva

Odgovorno uživanje na Danima piva

Tokom proteklog vikenda, u vreme trajanja manifestacije Dani piva, trgovinski lanac Gomex i Apatinska pivara zajednički su radili na promociji inicijative za odgovornu konzumaciju i bezbedno ponašanje u saobraćaju.

Naime, od 11. do 13. avgusta, GOMEX je za građane Zrenjanina obezbedio poseban vid prevoza; Na gradskim linijama 1, 3, 6 i 10a, saobraćali su besplatni Gomex gradski autobusi, kojima su se Zrenjaninci vozili od 17 časova do ponoći.

Na taj način, posetiocima je pružena mogućnost da besplatno dođu, ali i da se nakon degustacije bezbrižno vrate kući. Pored toga, promo timovi Apatinske pivare su u Gomex autobusima delili prigodne poklone sa sloganom „Kad pijem, ne vozim", kako bi se što većem broju građana skrenula pažnja na ogromne rizike koje uključuje vožnja pod dejstvom alkohola. 

Na Trgu Zorana Đinđića u Zrenjaninu, Apatinska pivara, zajedno sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Srbije, organizovala je brojne aktivnosti koje su imale za cilj da ukažu na opasnost vožnje u alkoholisanom stanju.

One koji su na manifestaciju došli automobilom, po povratku je dočekala poruka da ukoliko su konzumirali alkohol sačekaju autobus, prošetaju, pozovu taksi ili prijatelja...

 

  • Odgovorno uživanje na Danima piva
  • Odgovorno uživanje na Danima piva