B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

21.09.2018
Humanitarni Sportski Bazar

Humanitarni Sportski Bazar

Treći po redu Humanitarni sportski bazar biće održan u petak 28. septembra sa početkom od 19.00 u Dorćol Placu u Beogradu. Sportski bazar predstavlja mogućnost da se ljudi druže sa sportistima iz omiljenih klubova, kao i sa drugim poznatim ličnostima i da od njih lično kupe sportsku opremu i rekvizite. Poziv da učestvuje u ovom jedinstvenom sportsko-humanitarnom događaju dobila je i kompanija GOMEX, pa će to ujedno biti prilika da pomognemo onima kojima je podrška najneophodnija. Celokupan prihod od ove velike humanitarne akcije namenjen je Humanitarnoj organizaciji “Zajedno za život” koja uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja kao i njihovim porodicama.

Učešće na Sportskom Bazaru su za sada potvrdili poznati sportisti iz KK Crvena Zvezda, KK Partizan, FK Voždovac, kao i predstavnici Košarkaškog Saveza Srbije, Fudbalskog Saveza Srbije i Olimpijskog Komiteta. Naš najbolji automobilista Dušan Borković biće deo Sportskog bazara, a svi posetioci imaće priliku da uz humanitarnu donaciju isprobaju simulator vožnje na kojem Borković vežba svetske staze i da priušte sebi nezaboravno iskustvo. Na vaterpolo štandu posetioci će se družiti sa našim proslavljenim vaterpolistima i lično od njih kupovati trofejne kapice i bade mantile. Sportski bazar i ove godine podržali su Zoran Kesić i popularni arhivatorski trojac iz serije „Državni Posao“. Voditelj emisije „24 minuta“ će na štandu prodavati već čuvene šolje iz svoje emisije, dok će Čvarkov, Torbica i Boškić imati sjajnu ponudu koja će oduševiti ljubitelje „Državnog posla“. Boje muzičara na ovoj humanitarnoj akciji braniće legendarni Prljavi Inspektor Blaža, koji će prodavati i potpisivati albume, knjige i majice, dok će rok kritičar i pisac Pera Janjatović u druženju sa posetiocima prodavati izdanja svojih knjiga. Kao i prošle godine i pisci su se pridružuju akciji, tako da će pisac bestselera sa istorijskom tematikom, Slaviša Pavlović takođe lično prodavati svoje knjige.

Trećim humanitarnim Sportskim Bazarom biće obeleženo i tačno godinu dana rada Humanitarne organizacije „Zajedno za život“, jedinstvene humanitarno-sportske organizacije, koju je osnovao Jovan Simić, pokretač humanitarnih aukcija dresova, Sportskih bazara i velikih humanitarnih utakmica. Sredstva prikupljena od sportske opreme i rekvizita biće usmerena ovoj organizaciji koja već godinu dana uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, te je tako već donirala preko četiri miliona dinara i pomogla preko tridesetoro dece. Pored organizovanja sportskih humanitarnih akcija za sakupljanje sredstava koje jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima čija su deca bolesna pružajući podršku u vidu prevoda dokumentacije, povezivanja sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, kao i traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje. Humanitarna organizacija “Zajedno za život” funkcioniše sa jednim opštim fondom za pomoć deci koja se leče u zemlji i inostranstvu. Upravo zbog toga ova akcija biće i prilika da se lansira kampanja „Superheroj“ za koju je snimljen i poseban video u kojem je učestvovao i naš košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica, ambasador Humanitarne organizacije „Zajedno za život“. Video će premijerno biti prikazan na Sportskom bazaru, sa ciljem da pojasni ljudima kako se vrlo lako mogu priključiti Humanitarnoj organizaciji, postati nečiji superheroji i promeniti život porodicama čija su deca u procesu lečenja