B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

25.09.2019
Državno prvenstvo Specijalne olimpijade Srbije u atletici
  • Državno prvenstvo Specijalne olimpijade Srbije u atletici

Državno prvenstvo Specijalne olimpijade Srbije u atletici

Zrenjanin je 22.09.2019 bio uspešan domaćin državnog prvenstva Specijalne olimpijade Srbije u atletici. Kao i prilikom sličnih takmičenja održanih u našem gradu u prethodnom periodu, i ovoga puta je sportistima iz ove populacije pružena maksimalna mogućnost da na sportskom borilištu iskažu sve svoje potencijale, kao I da ostatak dana provedu u druženju i prijatnom raspoloženju.  

Prepoznajući značaj učešća na ovako bitnom sportskom događaju za decu i omladinu sa posebnim potrebama, kompanija GOMEX uključila se u akciju podrške mladim sportistima kroz obezbeđivanje neophodnih sredstava za uspešno organizovanje jednog ovakvog događaja.

Kako ističu organizatori, počastvovani su što im se pružila prilika da baš oni, atletičari Specijalne olimpijade Srbije, prvi isprobaju novu atletsku stazu na našem Gradskom stadionu. Takmičilo se svih 12 ekipa koje su uključene u sistem SO Srbije - iz Pirota, Jabuke, Beograda, Pančeva, Čačka, Vranja, Kragujevca, Niša, Leskovca, Novog Sada, Kruševca, uz domaćina takmičenja, ekipe "Hendi sport" iz Zrenjanina. Igre su protekle u najboljem redu.

Nije izostao ni sportski uspeh domaćina. Sportisti "Hendi sporta" su osvojili 4 zlatne medalje i prvaka Specijalne Olimpijade Srbije za ovu godinu.

  • Državno prvenstvo Specijalne olimpijade Srbije u atletici