B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

15.07.2021
8. Plivački maraton – Trofej Džonija Vajsmilera na Peskari
  • 8. Plivački maraton – Trofej Džonija Vajsmilera na Peskari

8. Plivački maraton – Trofej Džonija Vajsmilera na Peskari

Klub daljinskog – maratonskog plivanja „Peskara“ organizovaće  8. po redu Peskara maraton – Trofej Džonija Vajsmilera, na jezeru „Peskara“ u Zrenjaninu. Ovaj događaj će se održati u subotu 17. jula sa početkom u 11h. Kompanija Gomex“ je podržala ovu interesantnu manifestaciju.

 

Na pet kilometara od centra Zrenjanina, nastala usled dugogodišnje eksploatacije peska, locirana su tri jezera nazvana "Peskara". Zbog prirodno čiste vode i atraktivne lokacije, dugi niz godina građani ih koriste za kupanje i rekreaciju, a tokom ovih toplih letnjih dana, osveženje se potraži upravo na ovom mestu. Biće organizovane tri trke – „buba mare“ na 200 metara, revijalna na 400 metara i glavna trka u dužini od tri kilometra.

Najbolji u muškoj i ženskoj konkurenciji u trci na tri kilometra dobijaju i pehare. Učesnici revijalne trke za uspešno savladanih 400 metara dobijaju prigodnu diplomu.

 

Prijavljivanje za učešće u Peskara maratonu “Trofej Džonija Vajsmilera” je moguće na dan održavanja ove manifestacije do 10:30h.

  • 8. Plivački maraton – Trofej Džonija Vajsmilera na Peskari